O nama

Vec preko 15 godina unazad firma se bavi proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala, farbanjem nameštaja po pristupačnim cenama. Od projektovanja do završnih radova obavljamo sve poslove vezane za uredjenje unutrasnjeg enterijera.

Asortiman Milanović-Tim čine kuhinje, sobe, kupatila, dnevni boravci a po želji kupca izrađuju se i drugi namenski elementi. Materijale koje koristimo u prozvodnji su MDF, Univer i Masiv.

Takođe dajemo usluge izrade 2D i 3D projekata unutrasnjeg enterijera. Usluga obrade na CNC mašini, kao i uslugu farbanja.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i praćenja svetskih trendova u proizvodnji nameštaja koriste se najsavremeniji materijali što obezbeđuje vrhunski kvalitet. Mi se nalazimo u Milentija Popovića 2. ( vidi mapu ) gde nas možete posetiti i pogledati naš proizvodni program.

Milanović-Tim će izaći u susret svim vašim željama i zahtevima da svojim proizvdima ulepša i osmisli vaš prostor. Proizvodnja je opremljena savremenim mašinama jer jedino taj način rada daje umetničke rezultate kao i stalno uvođenje novih proizvoda. Za vas proizvodimo i namenske proizvode. Posedujemo dovoljne radne kapacite i za veće količine.


Sve naše proizvode dovozimo do vas i ugrađujemo!